css button by Css3Menu.com

Disclaimer en gebruik website

De site is gemaakt door PRM producties (contact)

Het gebruik van de site wordt uitgelegd, alsmede toelichting op de menustructuur, en de extern gebruikte programma's. Wij gebruiken geen Cookies,.

Over onze site:

Onze website is voor ons met de grootst mogelijke zorg opgesteld, doch wij aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van de inhoud. Door gebruik te maken van de site stemt u automatisch in met deze disclaimer. Hij geldt voor de hele site van "Des Quatre Montagnes" inclusief de fotoalbums.

Alle foto's en teksten zijn door ons zelf gemaakt en/of vaak door de eigenaren van onze nakomelingen (tenzij anders vermeld) en mogen alleen na uitdrukkelijke toestemming elders gebruikt worden! Het internet is een openbaar medium, maar we willen niet dat onze, soms persoonlijke, onderwerpen "vrij" gaan rondzwerven.

Voor de fotoalbums maken we dankbaar gebruik van Google foto's en JAlbum.

Koekjes.net verzorgt ons gastenboek. Ook hier maken wij dankbaar gebruik van!

 

 

Voor het overige gebruikt deze website geen Cookies.

Uitsluiting van aansprakelijkheid.
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Uiteraard kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen over de inhoud van aan onze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen. De makers van deze sites blijven verantwoordelijk voor hun inhoud.

Beschikbaarheid.
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Des Quatre Montagnes of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan ons. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door de webmaster, via dit mailadres te bereiken

De website is zo opgebouwd dat u op iedere pagina kunt doorklikken naar de pagina van uw keuze! Omdat het aantal pagina's inmiddels ver boven de 100 is gekomen heb ik de toevlucht genomen tot het css menu linksboven op iedere pagina (onder de banner).

Belangrijk daarbij is dat ook de items waarvandaan de uitrolmenu's tevoorschijn komen, ook linken naar pagina's zijn!

De menubalk: nogmaals al deze items bevatten ook linken naar pagina's! In het voorbeeld hiernaast: alle oranje menuonderdelen linken naar een pagina!

Door op een uitrolitem te blijven staan rolt er een submenu uit:. Wilt u een van de onderstaande pagina's schuif dan de cursur ernaartoe.

Ook de items in het uitrolmenu zelf zijn weer linken naar pagina's. Bij een aantal items staat het > symbool. Ook achter deze items zit een pagina gelinkt! Als u op een dergelijk item blijft staan schuift er weer een submenu uit, waar opnieuw een andere pagina achter is gelinkt als u erop klikt.

Op deze wijze kunt u alle pagina's benaderen!

Wilt u terug naar de vorige pagina, gebruik dan het eerste menuitem

Veel succes en kijkplezier!