css button by Css3Menu.com

Amie (Arlette-Amie des Quatre Montagnes)
Amie, dochter van Diva, is bij ons blijven wonen.

Arlette-Amie Des Quatre Montagnes is geboren op 01-09-2010 en komt uit ons A-nest. Zij is een zwart-bruin Oudduitse Herder teefje.
Amie is een rustige zeer gehoorzame hond en is gek op knuffelen. Ze is sociaal en vriendelijk. Ze heeft bij het b- en c-nest van Diva meegeholpen met de opvoeding van de pups. Dit deed ze met geduld en tact.

In 2013 heeft Amie haar eerste nestje gehad: ons D-nest. In 2016 en 2017 heeft zij nog ons F- en G-nest gekregen. Ook Amie is nu met "pensioen".

Ze gaat graag mee op onze wandelingen door de Loonse en Drunense Duinen waarbij ze er altijd op let ons niet uit het oog te verliezen. Ze loopt graag met haar speeltje, een "safe-stick" (Kong), wachtend op een gooi van haar baasjes!
Amie is een lenige hond, en ze heeft een heel goede neus.

Amie ging ook mee met de wandelingen van onze vereniging, de DHCN. In een grote groep honden gedraagt Amie zich sociaal.

Amie heeft de puppycursus gedaan en momenteel hebben we wekelijks nog training. Ze leert heel snel.
Amie heeft gehoorzaamheid 1 en gehoorzaamheid 2 met goed gevolg doorlopen. Afgelopen jaar heeft ze bij de KV Waalwijk ook EG gehaald.

Amie traint nog bij TOF waar ze met plezier meedraait in de Trust Obediance en Fun training

amie

amie

Stamboom Amie

amie

amie

Amie is getest op het DM-gen. Ook Amie blijkt vrij te zijn van het gen, en kan dus deze ziekte op basis van erfelijkheid niet doorgeven aan eventuele nakomelingen.

Amie is DM vrij

amie

Amie heeft als uitslag Hd-b Norberg waarde 40 en is ED Vrij!

amie

amie

Amie is aangekeurd!
a

amie

amie

amie

amie

Zoals je ziet kan Amie niet goed zonder haar Vrouwtje!